https://www.unyegundemhaber.com/

Yıldız Hentbolcular Ordu’da Yetişiyor

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren yıldız hentbolcular antrenmanlarına Atatürk Spor Salonu ve Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda devam ediyorlar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Gsb spor okulları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hentbol antrenörleri tarafından hentbol branşı çalışmalarına Ordu’da devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde Altınordu İlçesinde görev yapan Hentbol Antrenörü Aykut Altuntaş eşliğinde 8-15 yaşındaki kız ve erkek öğrenciler hentbol eğitimi alıyor. Temel bir yapı ile küçük yaşta eğitim vermeye başlayan uzman antrenörün hedefi, çocukların alt yapıdan başlayarak hem sportif hemde fiziksel gelişimlerine dokunmaya çalışarak başarılı sporcular yetiştirmek. Altınordu Başpehlivan Recep Kara Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda yapılan idmanlar; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştiriliyor. Hem hentbol hem de diğer branşlar için kayıtlar ücretsiz olarak devam ederken, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Servisi biriminden ilgili branşların çalışmalarının yürütüldüğü tesisler hakkında bilgi alınıp, gerekli şartları oluşturan öğrenciler antrenmanlara katılabiliyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir