https://www.unyegundemhaber.com/

Yılmaz Sanioğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz gün Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Ünyeli siyasetçi Yılmaz Sanioğlu (80) dün TBMM’de düzenlenen resmi törenin ardından bugün memleketi Ünye’den son yolculuğuna uğurlandı.

Büyük Camii avlusunda düzenlenen cenaze merasimine Ordu ve bölgeden de yoğun katılım oldu. Eski-yeni birçok siyasi ismin de katıldığı cenaze merasiminde Sanioğlu için helallik alındı, dualar edildi. Cenaze namazını Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş kıldırdı.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Çaybaşı belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, , MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ve birçok Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı cenaze töreninde hazır bulundu.

İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin ve yine Ak Parti eski milletvekillerinden Eyüp Fatsa da cenazeye katılan isimlerden oldu.

Güçlükle ayakta duran, 18. Dönem Anavatan Partisi Ordu Milletvekili Merhum Yılmaz Sanioğlu’nun ailesi taziyeleri kabul etti. Oğlu Ogün Sanioğlu, babasının Türk Bayrağına sarılı tabutundan gözlerini bir an olsun ayırmadı.

Sanioğlu’nun naaşı, düzenlenen törenin ardından Ünye’deki aile kabristanlığından ebedi hayatına uğurlandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir