https://www.unyegundemhaber.com/

YOZGATLI ÖĞRENCİLER ORDU’YA HAYRAN KALDI

YOZGATLI ÖĞRENCİLER ORDU’YA HAYRAN KALDI

ORDU KÜLTÜR OTAĞI İL DIŞINDAN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde Melet Irmağı kenarında kurulan ve şehrin yeni sosyal mekanlarından bir tanesi olan Ordu Kültür Otağı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Renkli etkinliklerin yapıldığı Kültür Otağı bu kez Yozgat’tan Ordu’ya gezi düzenleyen öğrencileri ağırladı. Kültür Otağı’nda Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu olan öğrenciler, hem Ordu’ya hem de Ordu Kültür Otağı’na hayran kaldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Türk kültürünü korumak, değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için Altınordu ilçesinde “Ordu Kültür Otağı” adını verdiği sosyal mekanı hizmete açtı. Geçmiş ile geleceği buluşturması düşünülen bu otağ, Ordu’ya yeni bir sosyal alan daha katarken vatandaşlardan da tam not aldı.

BÜYÜKŞEHRİN MİSAFİR OLDULAR

Açılışının üstünden kısa süre geçmesine rağmen birçok organizasyona ev sahipliği yapan Ordu Kültür Otağı il dışından ilk misafirlerini ağırladı. Yozgat Şehit Durmuş Delibaşı Anadolu Lisesi öğrencileri Karadeniz gezisi kapsamında geldikleri Ordu’da Büyükşehir Belediyesinin konuğu oldu. Ordu Kültür Otağı’nda ağırlanan Yozgatlı öğrenciler unutulmaz anlar yaşadı. Öğrenciler aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin ikramı olan Ordu pidesini de tatma fırsatı buldu. Otağ’da gönüllerince eğlenen öğrenciler bol bolda fotoğraf çekindi.

DAİRE BAŞKANI BİLKAY: “ORDU KÜLTÜR OTAĞI’MIZ MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR”

Ordu Kültür Otağı’nın Ordu ve il dışından misafirlerini ağırlamaya devam ettiğini belirten Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, Yozgatlı çocuklarımıza Ordu’nun misafirperverliğini göstermek istediklerini söyledi.

Ordu Kültür Otağı’nın Ordu’nun yeni sosyal mekânlarından bir tanesi olduğunu vurgulayan Bilkay, “Yozgat’dan ilimize gelen öğrenci kardeşlerimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onlara Ordu’yu gezdirdik ve bize Ordu’yu çok beğendiklerini söylediler. Gezileri kapsamında misafirlerimizi Ordu Kültür Otağı’mızda ağırladık. Kültür Otağı’mız Ordulu hemşehrilerimiz başta olmak üzere il dışından misafirlerimize de her zaman açık. Bu sosyal mekânı Ordu’muza kazandıran Sayın Bakanımız Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum” dedi.

ÖĞRETMEN SEFEROĞLU: “BAŞKANIMIZA MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gezi kafilesinin başında yer alan Yozgat Şehit Durmuş Delibaşı Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Onur Alp Seferoğlu’da konuşmasında misafirperverliği dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

Üniversiteyi Ordu’da okuduğunu ve o günden bu yana Ordu’yu çok değişmiş olarak gördüğünü ifade eden Seferoğlu, “Ordu benim Üniversite okuduğum ve yıllar önce yaşadığım bir şehir. Yıllar sonra geldiğim de bıraktığımdan çok farklı buldum. Şehir, gerçekten Karadeniz’in kültür ve sanat başkenti olmuş. Sayın Bakanımız Büyükşehir Belediye Başkanımız şehre çok şey katmış. Bugünde Ordu Kültür Otağı’nı gezdik. Çocuklarımız da ilk gördüklerinde çok şaşırdılar ve çok beğendiler. Bizlere bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER ORDU’YA HAYRAN KALDI

Yozgat Şehit Durmuş Delibaşı Anadolu Lisesi öğrencileri de Ordu gezi kapsamında duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Her yönüyle Ordu’ya hayran kaldıklarını belirten öğrenciler, Ordu Kültür Otağı’nı da çok otantik bulduklarını ve heyecanlandıklarını dile getirdiler. Yozgat’a döndüklerinde herkese Ordu’ya gitmeleri konusunda çok şey anlatacaklarını vurgulayan öğrenciler, misafirperverliği ve kendilerine verdiği destekler dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir