https://www.unyegundemhaber.com/

YUNUS EMRE KİTAP FUARI SONA ERDİ

27 Kasım 2021 tarihinde açılan ve bu zamana kadar birçok kitapevi, kırtasiye ve yazar konuklara ev sahipliği yapan Ünye Yunus Emre Kitap Fuarı, dün Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kapanış töreniyle sona erdi.

Ünye Yunus Emre Kitap Fuarı kapanış töreni, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, Ünye Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Mehmet Vargeloğlu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkan ve temsilcileri, öğrenciler, veliler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Açıldığı günden itibaren Ünyelileri yüzlerce kitap ve birçok değerli konuk ile buluşturan Ünye Yunus Emre Kitap Fuarı, dün düzenlenen tören ile sona erdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kapanış töreni, Yunus Emre’nin hayatı, Yunus Emre İlkokulu öğrencilerinin gösterisi, şiir ve müzik dinletisi ile devam etti. Tören ilçe genelinde Yunus Emre temalı olarak düzenlenen resim, şiir, ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir