https://www.unyegundemhaber.com/

YUNUS EMRE TÜNELİ’NDE KAZA

Ünye Yunus Emre Tüneli’nde iki otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi.

Kaza, Yunus Emre Tüneli Terme ilçesi istikameti güzergahı saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammed Melih Akpınar idaresindeki 06 BVR 924 plakalı otomobil Samsun istikametine seyir halinde ilerlediği sırada, aynı istikamette giden başka bir aracın aniden önüne çıkması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek tünelin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç ters dönerek arkadan gelen Umut Şamil Ataoğlu idaresindeki 55 BN 918 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası her iki araçta bulunan Muhammed Melih Akpınar, Umut Şamil Ataoğlu ve Oğuzhan Güdek yaralandı. Yaralılar Ünye Devlet Hastanesi ve Çakırtepe Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Diğer yandan kaza nedeniyle tünelde uzun araç trafiği oluşurken, ekipler ise yolu bir süreliğine tek şeritten geçişe izin verdi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir