https://www.unyegundemhaber.com/

YUSUF ÇINKIL İTFAİYECİLER BİRLİĞİ BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl, Tüm İtfaiyeciler Birliği 12. Olağan Genel Kurulunda genel başkan yardımcısı olarak seçildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra İtfaiye Dairesi Başkanı olarak atanan ve görev yaptığı süre boyunca ekibiyle birçok başarılı çalışmalara imza Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl, Tüm İtfaiyeciler Birliği 12. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yapılan seçimde genel başkan yardımcısı olarak seçildi.

DAİRE BAŞKANI YUSUF ÇINKIL’DAN TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen kongrede genel başkan yardımcısı olarak seçilen Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daire Başkanı Yusuf Çınkıl yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı görevini bizlere layık görerek takdim eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle geçtiğimiz hafta Balıkesir ilinde yapılan ve yaklaşık 30 bin itfaiye çalışanını temsil eden Tüm İtfaiyeciler Birliği 12. Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimle beni genel başkan yardımcılığına layık gören tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hep beraber daha güzel işler yapmak adına sıkı çalışma gerçekleştireceğiz.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir