https://www.unyegundemhaber.com/

ZABITADAN BROŞÜRLÜ UYARI

ZABITADAN BROŞÜRLÜ UYARI

YAYA YOLU VE BİSİKLET YOLU KULLANIMINA DİKKAT

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler sahil şeridinde “Hepimiz için Sağlık Yolu” broşürleri ile vatandaşları yaya ve bisiklet yolu konusunda bilgilendirmeye devam ediyor.

121 kilometrelik kıyı şeridi ile Karadeniz Bölgesi’nin en büyük sahil şeridine sahip Ordu, özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Yaya ve bisiklet yolunda meydana gelen kazalar nedeniyle çalışma başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi vatandaşları bisiklet ve yaya yolu konusunda uyarıcı ve bilgilendirici broşürlerle uyararak olası kazalara karşı bilgilendiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Yapılan çalışma ile geçmiş yıllara oranla kazaların en aza indirildiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, yaya yolu ve bisiklet yolu kullanımı konusunda ekiplerimizin yaptığı çalışma neticesinde geçmiş yıllara oranla yaşanan kazaların en aza indirildiğini söyledi.

Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Karadeniz Bölgesi’nin en uzun sahil şeridine sahip ilimizde yaya ve bisiklet yolunun doğru kullanılması ve olası kazaları engellemek için ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışma bu yıl olumlu sonuçlandı. Geçtiğimiz yıllara oranla yaptığımız bilgilendirme neticesinde bu yıl yaşanan kazalar en aza indirilmiş oldu. Vatandaşlarımız, bordo renkte olan yolun yaya yolu, mavi renkte olan yolun ise bisiklet yolu olduğunu bilmelerini bir kez daha hatırlatmış olalım. Bizler onların sağlığı ve güvenliği için 7/24 görev başındayız. Vatandaşlarımızın da özellikle sahil şeridinde yürüyüş yaparken bu uyarıları dikkate almalarını istiyoruz. “

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir