https://www.unyegundemhaber.com/

ORDULU ÇOCUKLARIN ETKİNLİK YORUMU

ORDULU ÇOCUKLARIN ETKİNLİK YORUMU

“GEÇİRDİĞİMİZ EN GÜZEL GÜNLERDEN BİRİYDİ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Komşum Totoro” animasyon filmini çocuklar ile buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi’nin meyve suyu ve mısır ikramları ile renklenen etkinlikte çocuklar aileleri ile birlikte keyifli bir gün yaşadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan şubat ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara kültür-sanat dolu günler yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor.

“KOMŞUM TOTORO” İLGİYLE İZLENDİ”

Bu kapsamda yönetmenliğini Japon animasyon üstadı Hayao Miyazaki’nin üstlendiği 2007 yılı yapımı “Komşum Totoro” animasyon filmi Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda çocukların beğenisine sunuldu. Aileleri ile birlikte etkinliğe katılan çocuklar mısır ve meyve suyu eşliğinde filmi ilgi ile izledi. Çocuklar, Büyükşehir Belediyesinin film gösterimi ile hafta sonunu dolu dolu geçirdi.

“GEÇİRDİĞİMİZ EN GÜZEL GÜNLERDEN BİRİYDİ”

Film sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşan çocuklar ve aileleri etkinliği çok beğendiklerini belirtti. Çocuklar film ve ikramlarla çok güzel bir hafta sonu geçirdikleri için, aileler ise çocuklarıyla keyifli zaman geçirmelerine imkan sunmasından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir