https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN ”SOKAK CANLARINA SAHİP ÇIKIYORUZ” PROJESİ

Ünye Belediyesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliği ve Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İşbirliği ile ”SOKAK CANLARINA SAHİP ÇIKIYORUZ” sloganıyla, sokak hayvanları için 300 adet kulübe ve beslenme noktası projesi hayata geçirildi.

Ünye’de kış mevsimi ile birlikte sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarının sağlıklı şekilde giderilmesi adına Ünye Belediyesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliği ve Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İşbirliği ile sokak hayvanları için 300 adet kulübe ve beslenme noktası projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Ünye’de çeşitli noktalar için geri dönüşüme de katkı sunmak adına paletlerden inşa edilen kulübeler yerleştirilmeye başlandı.

Ünye’de hayvansever vatandaşlarında özellikle beslenme noktasında katkı sunduğu çalışma ile ilgili bilgi veren Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım yaptığı açıklamada, “Zorlu kış şartlarında sokak canlarımızın bir nebze olsun etkilenmemesi için Ünye Belediyemiz ve Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte böylesi bir sosyal projeye imza attık. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Yardımcısı Mehel, “Sokak Canlarımızın Her Zaman Yanındayız”

Proje ve çalışma hakkında açıklama yapan Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel ise, “Ünye Belediyesi olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliği ve Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katkılarıyla zorlu kış şartları öncesi yaklaşık 300 adet kulübe ve beslenme noktası yapımı noktasında bir proje ürettik. Projede kullanılmayan paletler ile üretim yaparak aynı zamanda geri dönüşüme de katkı sağlamış olduk. Bu çerçevede Ünye’mizin belirli noktalarına bu kulübeleri yerleştirdik. Sokak canlarımıza her daim sahip çıkmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Vatandaşlarımızın da bu noktada gösterdiği ilgi ve alaka bizleri son derece memnun etmektedir. Ordu Büyükşehir Belediyemiz Çevre Koruma Daire Başkanlığımızda bu konuda özveri ile çalışıyor. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyoruz. Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı da bu konuda çok hassas ve kendisi de özellikle sürekli sahada ve çalışmaları yakında takip ediyor ve bizlere gerekli talimatları veriyor” diye konuştu.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

“Ünye, Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılında Şehitleri Anma Töreniyle Bir Araya Geldi”

Ünye, ulusumuzun tarihi zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi’nin muhteşem kahramanlarını anmak için bir araya geldi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir