Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Akkuş Belediyesi iş birliğinde ilçede ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda 7 mahallenin ortak kullandığı grup yolunda beton yol çalışması başlatıldı.
Çavdar Mahallesi mevkiinde başlayan çalışmaların yaklaşık 20 gün içinde tamamlanması ve 2 kilometrelik yolun daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.
Ulaşım Daha Güvenli ve Konforlu Hale Geliyor
Yapılan çalışma ile özellikle kırsal mahallelerde ulaşımın daha dayanıklı ve uzun ömürlü hale getirilmesi amaçlanıyor. Beton yol uygulaması sayesinde vatandaşların mevsim şartlarından daha az etkilenerek güvenli şekilde seyahat etmesi sağlanacak.
“Rekor Düzeyde Yol Yatırımı Planlıyoruz”
Çalışmaları yerinde inceleyen İsa Demirci, ilçenin geniş yol ağına sahip olduğunu belirterek yatırımların artarak devam edeceğini söyledi. Demirci, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu yıl rekor düzeyde yol yatırımı planladıklarını ifade etti.
Demirci açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün 7 mahallemizin kullandığı önemli bir güzergahtayız. Beton yol çalışmalarına Çavdar Mahallemizde başladık. Ulaşım, çalışma süresince alternatif güzergâhtan sağlanacak. İlçemize hayırlı olsun.”
Teşekkür Mesajı
İbrahim Demir ve mahalle muhtarları da yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yolun kalıcı şekilde çözülmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Çalışmalar tamamlandığında 7 mahallenin ulaşımında önemli bir rahatlama sağlanacak.

