Ordu’nun Akkuş ilçesine bağlı mahallelerin dayanışmasını güçlendirmek amacıyla düzenlenen iftar programı, vatandaşları aynı sofrada bir araya getirdi. Akkuş, Tuzak, Damyeri, Yeşilgüneycik ve Kızılelma Mahalleleri ve Çevre Mahalleler Kalkınma ve Dayanışma Derneği (AKTUDER) tarafından organize edilen iftar programına çok sayıda vatandaş katıldı.
Akkuş’un Tuzak, Damyeri, Yeşilgüneycik ve Kızılelma mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerden gelen vatandaşlar, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. Yoğun katılımın olduğu programda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ön plana çıktı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada mahalle sakinleri sohbet ederek Ramazan’ın bereketini paylaştı. Programın toplumdaki dayanışma kültürünü güçlendirdiği vurgulanırken, katılımcılar organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Programda konuşan Başkan Tavlı, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen AKTUDER Başkanı İlhan Güllü ve dernek yönetimine teşekkür ederek, bu tür buluşmaların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade etti. Tavlı, dayanışma ruhunun artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Düzenlenen iftar programı, yapılan duaların ardından sona erdi.

