
Ordu’nun Ünye ilçesi Atatürk Mahallesi Çağdaş Sokak’ta yaşayan Asya ve Deniz, sokak hayvanlarına gösterdikleri duyarlılıkla takdir topladı. Hayvanları çok sevdiklerini belirten minikler, pandemi döneminde sokakta yaşayan can dostların aç kalmaması için evlerinden yiyecek getirerek destek olduklarını ifade etti.
Sokak hayvanlarının temel ihtiyaçlarını imkânları ölçüsünde karşılamaya çalıştıklarını söyleyen Asya ve Deniz, özellikle kedi ve köpeklerin zor günlerde yalnız bırakılmaması gerektiğini dile getirdi.
Gösterdikleri bu örnek davranışla çevrelerindeki insanlara da güzel bir mesaj veren Asya ve Deniz, hayvan sevgisinin küçük yaşlarda kazanılmasının önemini bir kez daha ortaya koydu.
Sokak hayvanlarına karşı duyarlılıklarıyla örnek olan Asya ve Deniz’i tebrik ediyor, bu anlamlı davranışlarının herkese ilham olmasını diliyoruz.
Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber
