

Merhum Öğretmen Ziya Çalışkan Adına Yaptırılan Kütüphane Açıldı
Ünye’de eğitim alanına önemli bir katkı daha sağlandı. Merhum Öğretmen Ziya Çalışkan adına, hayırsever evlatları Adnan Çalışkan, Ümitcan Çalışkan ve İlknur Erkoç tarafından Atatürk İlkokulu’na yaptırılan kütüphane düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Kütüphanenin açılışı, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ünye Kaymakamı Ayhan Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış programında öğrenciler ve öğretmenler de hazır bulundu.
Törende konuşan Başkan Hüseyin Tavlı, eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek, merhum öğretmen Ziya Çalışkan’ı rahmetle andı. Tavlı, “Merhum hocamızdan ve bu anlamlı esere katkı sağlayan hayırsever evlatlarından Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin bilgiye daha kolay ulaşmasına katkı sağlayacak olan kütüphanenin, okulun eğitim hayatına önemli katkılar sunması bekleniyor.
Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber







