Aybastı’da Patpat Kazası: Tarım Aracı Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 1 Yaralı
Ordu’nun Aybastı ilçesinde patpat kazası meydana geldi. Toygar Mahallesi’nde yaşanan olayda, tarım aracı kontrolden çıkarak fındık bahçesine yuvarlandı. Kazada 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Aybastı’ya bağlı Toygar Mahallesi’nde “patpat” olarak bilinen tarım aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak fındık bahçesine devrildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Kazada yaralanan kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Yetkililerden Uyarı Geldi
Yetkililer, özellikle Karadeniz Bölgesi’nde yaygın olarak kullanılan patpat araçlarının, engebeli ve eğimli arazilerde risk oluşturduğuna dikkat çekerek sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

