Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Tavlı’dan 19 Mayıs Mesajı: “Geleceğimiz Gençlerimize Emanet”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu vurguladı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tavlı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı kurtuluş mücadelesinin milletin bağımsızlık yolundaki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti.

19 Mayıs’ın azim, kararlılık ve bağımsızlık ruhunun yeniden filizlendiği tarihi bir gün olduğunu belirten Başkan Tavlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü gençlere armağan etmesinin büyük anlam taşıdığını söyledi.

Başkan Tavlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs; azmin, kararlılığın ve bağımsızlık ruhunun milletimizin gönlünde yeniden filizlendiği tarihi bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü gençlere armağan etmesi, ülkemizin yarınlarını gençlerimize emanet ettiğinin en güçlü göstergesidir.”

Gençlerin eğitimde, sporda, kültürde ve sosyal yaşamda daha güçlü bireyler olarak yetişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Tavlı, tüm gençlerin ve vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem HaberHUSEYIN TAVLI 19 MAYIS