Büyükşehir Belediyesi Ramazan’da Gönül Sofraları Kuracak
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu yaşatmak amacıyla kentin farklı noktalarında iftar sofraları kurarak vatandaşları aynı bereketli sofrada buluşturacak.
Ramazan ayı boyunca sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yılın her günü ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunduğu sıcak yemek hizmetini Ramazan ayında da devam ettirecek. Bu kapsamda günlük 1000 kişiye sıcak yemek ulaştırılırken, kentin belirli noktalarında kurulacak iftar sofralarıyla Ordululara iftar yemeği ikram edilecek.
Doğanköy’de Yoldaki Vatandaşlara 500 Kişilik İftar
Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da Doğanköy sapağında iftar standı kuracak olan Büyükşehir Belediyesi, uzun yol şoförleri ve iftar saatinde yolda olan vatandaşlar için günlük 500 kişilik iftarlık ikramında bulunacak. Böylece trafikte olan sürücüler, Büyükşehir Belediyesinin ikramıyla oruçlarını açma imkânı bulacak.
Durugöl’de Günlük 200 Kişilik İftar İkramı
Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi’nde kurulacak iftar çadırında ise her gün 200 kişilik iftarlık ikram edecek. İftarını dışarıda açmak isteyen vatandaşlar, aynı sofrada buluşmanın manevi huzurunu yaşayacak.
Kültür Otağı’nda Dezavantajlı Gruplara Özel Program
Ramazan ayında dezavantajlı grupları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi, Kültür Otağı’nda özel iftar programları düzenleyecek. Ramazan ayının 14 günü boyunca gerçekleştirilecek programlarda günlük 150 kişiye iftarlık ikramı yapılacak.
Dayanışma ve paylaşma kültürünü güçlendirmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan boyunca kuracağı gönül sofralarıyla Ordu’da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor.

