Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

BÜYÜKŞEHİR’DE DURMAK YOK

BÜYÜKŞEHİR’DE DURMAK YOK AKKUŞ’UN BİR MAHALLESİ DAHA ASFALTLA BULUŞTU BÜYÜKŞEHİR’İN

BÜYÜKŞEHİR’DE DURMAK YOK

AKKUŞ’UN BİR MAHALLESİ DAHA ASFALTLA BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR’İN İLÇELERE YAPTIĞI YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesinin Esentepe mahallesine hizmet verecek olan yolu asfaltla buluşturdu. Vatandaşların yıllar süren toz ve çamur çilesi sona erdi.

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

ESENTEPE MAHALLESİNEHİZMET VERECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesine bağlı Esentepe mahallesinde emülsiyon asfalt çalışması gerçekleştirdi. Altyapısı tamamlanan güzergahın asfalta kavuşması nedeniyle Bekiroğlu, Çorakdere, Kerpiçlik mevkilerine de konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sunuldu.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, yollarının asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.