Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Çamaş-Gürgentepe Yolunda Araç Uçuruma Yuvarlandı

Araç yaklaşık 40 metrelik uçuruma yuvarlandı, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Araç yaklaşık 40 metrelik uçuruma yuvarlandı, yaralılardan birinin durumunun ağır

Ordu’nun Çamaş ile Gürgentepe ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil yaklaşık 40 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada biri ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Çamaş-Gürgentepe yolunun ilk kilometrelerinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.

Kazada araçta bulunan sürücü ile 3 çocuk ve 1 kadın yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, yetkililer özellikle yağışlı havalarda sürücülerin hız ve takip mesafesine dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber