Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesi Göller Mahallesi’ni Aybastı-Fatsa karayoluna bağlayan 5 kilometrelik grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Dört mahalleye hizmet verecek yolun kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
Çalışmalar Kalan Bölümde Devam Ediyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü ulaşım yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Çatalpınar ilçesi Göller Mahallesi’nde bulunan ve Aybastı-Fatsa karayoluna bağlantı sağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları yürütülüyor.
Daha önce 2,5 kilometrelik bölümü tamamlanan yolda, OSKİ ekiplerinin içme suyu hattı çalışmalarını tamamlamasının ardından asfalt çalışmaları yeniden başladı. Yolun kalan 2,5 kilometrelik bölümünde çalışmalar sürerken, bunun 1,5 kilometrelik kısmı tamamlandı.
Dört Mahalleye Ulaşım Kolaylığı Sağlayacak
Toplam 5 kilometre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde planlanan yol, Göller Mahallesi’nin yanı sıra Kayatepe, Akkaya ve Fatsa ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi sakinlerine de hizmet verecek. Yolun tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi bekleniyor.
Vatandaşlardan Teşekkür
Mahalle sakinleri, uzun yıllardır bekledikleri yolun sıcak asfaltla buluşmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, yapılan çalışmaların ulaşımı kolaylaştıracağını ifade etti. Vatandaşlar ayrıca hizmetlerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.
Haber: Merve Alkış / Ünye Gündem Haber

