Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ünye İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Özgür Özel’in çağrısı doğrultusunda 81 il ve 973 ilçede eş zamanlı olarak yürütülen saha çalışmaları kapsamında Ünye’de vatandaşlarla bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen programda ilçe yönetimi, esnaf ziyaretleri ve pazar yeri buluşmalarıyla hemşehrileriyle temas kurdu.
Ziyaretlerde vatandaşların ekonomik sıkıntılar, adalet ve yönetim anlayışı, güvenlik sorunları ile birlikte kadınlar ve gençlerin yaşadığı sosyal ve ekonomik zorluklara ilişkin görüş ve talepleri dinlendi.
Parti temsilcileri, saha çalışmaları kapsamında vatandaşlarla yapılan görüşmelerde çözüm önerilerini paylaştıklarını ifade ederken, çalışmaların Türkiye genelinde eş zamanlı olarak sürdürüldüğü belirtildi.
Program, saha ziyaretlerinin devam edeceği mesajıyla sona erdi.

