Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatsa Altın Soygunu: Zanlı Diyarbakır’da Yakalandı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir kuyumcuda meydana gelen silahlı soygunda yaklaşık

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir kuyumcuda meydana gelen silahlı soygunda yaklaşık 170 adet altın bilezik çalındı.Kasklı saldırgan, vitrinde bulunan bilezikleri silah tehdidiyle alarak olay yerinden hızla kaçtı. Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü geniş çaplı çalışma sonucunda soyguncunun kimliği kısa sürede belirlendi.

Şüpheli Aynı Gün Diyarbakır’a Kaçtı

Yapılan araştırmada soygun zanlısının aynı gün Diyarbakır’a kaçtığı tespit edildi. Bunun üzerine Ordu ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri koordineli bir operasyon düzenledi.

Diyarbakır’da Yakalanarak Gözaltına Alındı

26 Kasım 2025 tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştirilen operasyonla şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Soruşturma Sürüyor

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada, olayla ilgili tüm detayların titizlikle incelendiği ve kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.IMG 9962