Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatsa Bolaman’da Şiddetli Yağış Elektrik Direklerini Yıktı

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi, gece saatlerinde etkili olan

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi, gece saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtınadan olumsuz etkilendi. Kuvvetli rüzgâr nedeniyle birçok noktada elektrik direkleri devrildi. Direklerin yıkılması sonucu bölgede geniş çaplı enerji kesintisi meydana geldi.

Olayın ardından YEDAŞ ekipleri bölgeye sevk edilerek arıza tespit ve onarım çalışmalarına başladı. Ekipler, devrilen direklerin kaldırılması ve hatların yeniden kurulması için yoğun çaba harcıyor. Yetkililer, olumsuz hava koşullarının çalışmaların hızını etkileyebileceğini ancak enerjinin en kısa sürede yeniden verileceğini belirtti.

Şiddetli yağışın bazı yolları da su altında bıraktığı, vatandaşların ise dikkatli olmaları konusunda uyarıldığı bildirildi. Meteoroloji, bölgede yağışların aralıklarla devam edebileceği uyarısında bulunarak özellikle kıyı kesimlerinde riskin sürdüğünü açıkladı.