Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatsa’daki Taş Ocağında Göçük 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Kayıp

Fatsa’daki Taş Ocağında Göçük 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Kayıp

Fatsa’daki Taş Ocağında Göçük 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi

Ordu Fatsa’da Göçük Faciası: 25 Yaşındaki Kepçe Operatörü Burak Kilci Hayatını Kaybetti
Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen göçük, genç bir işçinin yaşamına mal oldu. 25 yaşındaki kepçe operatörü Burak Kilci, taş ocağında meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Yeni evli ve baba olmaya hazırlanan Kilci’nin ölümü, Ordu’da büyük bir üzüntüye neden oldu.
Fatsa’daki Taş Ocağında Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Kayıp
Olay, bugün öğle saatlerinde Fatsa-Çamaş karayolu üzerindeki bir taş ocağında meydana geldi. Rutin patlatma işleminin ardından saat 16.30 sıralarında, üst kotlardan büyük bir toprak kütlesi kaydı. Bu sırada sahada çalışan iş makineleri ve bir kamyon göçük altında kaldı.
İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin saatler süren çalışması sonucu, Korgan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi nüfusuna kayıtlı Burak Kilci’nin cansız bedenine ulaşıldı. Genç operatörün evli ve eşinin hamile olduğu öğrenildi.

gocuk faciasi1