Ordu-Giresun Havalimanı’nda ulaşım konusunda yaşanan sorunlar vatandaşların tepkisine neden olmaya devam ediyor.
Edinilen bilgilere göre, havalimanına iniş yapan ve Ünye ile Fatsa’ya gitmek isteyen yolcuların HAVAŞ seferleri nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kaldığı öne sürüldü.
İddiaya göre, Altınordu güzergahına yapılacak seferler uçak inişlerinin ardından kısa süre içerisinde hareket ederken, Ünye ve Fatsa yönüne gidecek yolcular ise sonraki uçakların gelmesini beklemek zorunda bırakılıyor.
Bu durumun özellikle şehir dışından gelen yolcuların tepkisine neden olduğu belirtilirken, İstanbul’dan yaklaşık 1 saat 15 dakikada Ordu-Giresun Havalimanı’na ulaşan yolcuların, Ünye ve Fatsa’ya gidebilmek için havalimanında bir saati aşkın süre beklediği ifade edildi.
Vatandaşlar, ulaşım konusunda yaşanan mağduriyetlerin giderilmesini ve sefer planlamalarının yeniden gözden geçirilmesini talep ediyor.
Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber

ORDU GAZETE
