Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Kabataş’taki Yangın Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı

Ordu’nun Kabataş ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken, bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Bu haberin fotoğrafı yok
KABATAS Y1

Yangın Akaryakıt İstasyonunda Çıktı

Yangın, Kabataş ilçesi Alankent Mahallesi Kabataş Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna ait iki katlı betonarme binanın çatı katında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti.

Ekiplerin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınırken, alevlerin akaryakıt depolarına ulaşmaması olası daha büyük bir riskin önüne geçti.

Soğutma Çalışmaları Yapıldı

Yangının söndürülmesinin ardından ekipler bölgede soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Yangında maddi hasar meydana gelirken, olayın çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenildi.