Minibüs ile Otomobil Çarpıştı, 4 Yaralı
Ordu’da etkili olan yoğun kar yağışı, Fatsa–Kabataş karayolu Sayacatürk İskenli Mahallesi mevkiinde trafik kazasına neden oldu. Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan araçların karıştığı kazada minibüs ile otomobil çarpıştı.
Edinilen bilgilere göre, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Sürücülere Kar ve Buzlanma Uyarısı
Yetkililer, bölgede etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle sürücülerin hızlarını düşürmeleri, takip mesafesini korumaları ve kış lastiği olmadan yola çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

