Okumuş Ailesinin Acı Günü
Ünye’nin tanınan isimlerinden Varol Okumuş hayatını kaybetti. Merhumun vefatı ailesi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.
İş Bankası’ndan emekli Bilgi Okumuş ve Fatma Okumuş’un oğlu olan Varol Okumuş, Şenol Okumuş, Birol Okumuş ve Elif Okumuş’un kardeşi, merhum Yılmaz Okumuş’un yeğeni ve Bilgin Okumuş’un babasıydı.
Uzun yıllardır çevresinde sevilen ve saygı duyulan isimlerden biri olan Varol Okumuş’un vefat haberi, yakınları tarafından üzüntüyle karşılandı.
Merhumun cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Ünye Büyük Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Gürecülü Aile Kabristanlığı’nda toprağa verilecek.
Ünye Gündem Haber olarak merhum Varol Okumuş’a Allah’tan rahmet, başta Okumuş ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber

