Ünye Bahçeşehir Koleji’nin öğrencilerin sosyal yönden gelişimini desteklemek ve özgüvenlerini artırmak amacıyla geleneksel hale getirdiği “Kişisel Resim Sergisi” etkinliği kapsamında bugün, öğrenci Ömer Meriç Beşikcioğlu’nun kişisel sergisinin açılışı gerçekleşti.
Hayal dünyasını tuvallerine yansıtan Beşikcioğlu, birbirinden etkileyici eserlerini arkadaşları, öğretmenleri ve ailesiyle paylaştı. Açılışa ailesinden Ünye Gündem Haber sahibi Semanur Beşikcioğlu, Etimesgut Belediyesi Genel Koordinatörü Gökhan Beşikcioğlu ile birlikte Ünye Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Ersin Ergen de katıldı. Ailenin gururu gözlerinden okunurken, davetliler sergide sanat dolu anlar yaşadı.
Sergide en çok ilgiyi gören eser ise, Ömer Meriç’in dikkatle çalıştığı Behzat Ç. portresi oldu. İzleyiciler, genç sanatçının yeteneğine hayran kaldı.
Bu başarıda, resim öğretmeni Betül Saraç’ın katkısı da göz ardı edilemez. Öğrencisine sürecin her aşamasında rehberlik eden Saraç, Ömer Meriç’in kendine güvenle eserlerini üretmesi ve sergilemesi için büyük destek sağladı. Betül Saraç’ın sanata ve öğrencilerine olan bağlılığı, sergiye yansıyan atmosferin en özel parçalarından biriydi.
Okul yönetimi ise etkinliğin sadece bir sergi değil, aynı zamanda öğrencilerin kendilerini ifade edebildikleri, yeteneklerini sergileyebildikleri ve özgüven kazandıkları önemli bir platform olduğunu vurguladı.
🎨 Sanatla büyüyen çocuklar, dünyayı güzelleştirir…
Ünye Bahçeşehir Koleji, öğrencilerinin hayallerine ve yeteneklerine verdiği değerle geleceğin sanatçılarına ilham olmaya devam ediyor.

