Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nden “Eşeğe İşkence” İddialarına Yalanlama

Ordu Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde paylaşılan

Ordu Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde paylaşılan “Ordu’da bir eşeğin ağzına tel bağlanarak doğaya salındığı” iddialarına ilişkin kamuoyunu bilgilendiren bir açıklama yaptı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından 28.01.2026 tarihinde yapılan incelemelerde, söz konusu görüntülerin geçmiş yıllarda yaşanan bir olaya ait olduğu, Ordu ili ile herhangi bir bağlantısının bulunmadığı tespit edildi. Yetkililer, Ordu ile ilişkilendirilerek yapılan haber ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Açıklamada, kamuoyunu yanıltıcı nitelikteki paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiği belirtilirken, yanlış bilgi içeren içeriklerin yayılmasının toplumda infiale yol açabileceğine dikkat çekildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları yalnızca resmî kaynaklardan yapılan açıklamaları takip etmeleri konusunda uyardı.

Screenshot