Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ordu’da 52 Kilometrelik Koşu Heyecanı: Dünya Ordulular Günü’ne 52 Gün Kaldı

Ordu’da 52 Kilometrelik Koşu Heyecanı: Dünya Ordulular Günü’ne 52 Gün

Ordu’da 52 Kilometrelik Koşu Heyecanı: Dünya Ordulular Günü’ne 52 Gün Kaldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 5 Şubat Dünya Ordulular Günü kapsamında bu yıl üçüncü kez 52 kilometrelik koşu organizasyonu düzenlemeye hazırlanıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile KoşuyORDU Spor Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlik, Ordu genelinde spor ve dayanıklılık tutkunlarını bir araya getirecek.

Fatsa’dan Altınordu’ya 52 Kilometrelik Parkur

Dünya Ordulular Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek koşu, Fatsa ilçesi Aybastı Sapağı’ndan başlayacak. Sporcular, Bolaman Sahil Yolu güzergâhını takip ederek Altınordu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na ulaşacak. Toplam 52 kilometrelik zorlu parkurda 5 sporcu mücadele edecek.

Yerel ve Ulusal Medyada Geniş Yer Bulması Bekleniyor

Önceki yıllarda yerel ve ulusal basında geniş yankı uyandıran organizasyonun, bu yıl da Ordu’nun tanıtımına önemli katkı sağlaması hedefleniyor. Dayanıklılık ve performansın ön planda olacağı koşu, Ordu’nun spor turizmi potansiyelini bir kez daha gözler önüne serecek.

Koşu organizasyonu, yarışın tamamlanmasının ardından sporculara çeşitli ödüllerin verilmesi ile sona erecek.

dunya ordulular gunune 52 gun kaldi 1