Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ordu’da 6 Şubat Deprem Şehitleri Dualarla Anıldı

ORDU’DA 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI Büyükşehir Belediyesi, Depremde

ORDU’DA 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

Büyükşehir Belediyesi, Depremde Hayatını Kaybeden Ordulu Vatandaşları Unutmadı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybeden Ordulu vatandaşları, kabirleri başında düzenlenen programla dualarla andı.

13 İLÇEDE 30 VATANDAŞ İÇİN DUA EDİLDİ

Depremlerde yaşamını yitiren ve Ordu’nun 13 ilçesinde mezarı bulunan 30 Ordulu vatandaş için Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Kabir başlarında gerçekleştirilen anma programına, depremde yakınlarını kaybeden aileler de katıldı.

AİLELERDEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Anma programı sırasında duygusal anlar yaşanırken, hayatını kaybedenlerin yakınları sevdiklerinin unutulmamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aileler, bu anlamlı organizasyon için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

DEPREM ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde gerçekleştirilen bu anma programıyla, depremde hayatını kaybeden vatandaşların hatırasını yaşatmayı ve toplumsal hafızayı diri tutmayı amaçladı.