Ordu’nun Nefise Akçelik Tüneli çıkışında meydana gelen trafik kazasında, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan bir araç takla attı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
Ordu’da etkili olan soğuk hava ve buzlanma, trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Nefise Akçelik Tüneli çıkışında seyir halinde olan bir otomobil, yolun kaygan olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.
Kazada araç içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle tünel çıkışında trafik kısa süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

