Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Ordu’da Kamyonet Dolmuşa Çarptı: 2 Kişi Araçta Sıkıştı

Ordu’nun Güzelyalı Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında kamyonet dolmuşa arkadan çarptı. Araçta sıkışan 2 kişi ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.

Ordu’nun Güzelyalı Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında kamyonet dolmuşa arkadan

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Acara mevkiinde meydana gelen trafik kazası paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde Fatsa istikametinden Ünye yönüne ilerleyen bir kamyonet, aynı yönde seyir halinde olan kırmızı hat dolmuşuna arkadan çarptı.

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle kamyonetin ön kısmı büyük hasar alırken, araç içerisinde bulunan 2 kişi sıkıştı.

Ekipler Seferber Oldu

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Bölgeye kısa sürede ulaşan ekipler, araç içerisinde sıkışan yaralıları titiz bir çalışmanın ardından bulundukları yerden çıkardı.

Yaralıların Durumu İyi

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede tedavileri devam eden yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haberordu trafik kazasi 2 kisi sikisti