Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla sürdürdüğü yol yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Perşembe ilçesi Düz Mahalle’de başlatılan 1,1 kilometrelik beton yol çalışması tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
TOKİ ve Babalı Mahallesi’ne Konforlu Ulaşım
Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Perşembe TOKİ konutlarını ilçe merkezine bağlayan ve aynı zamanda Babalı Mahallesi’ne ulaşım sağlayan güzergâh beton yol standardına yükseltildi. Yapılan çalışma ile ulaşım güvenliği artırılırken, vatandaşların daha konforlu bir yol kullanması sağlandı.
Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Düz Mahalle başta olmak üzere çevre mahallelerin ulaşımında önemli bir rahatlama yaşandı. Özellikle kış aylarında çamur, yaz aylarında ise toz nedeniyle yaşanan sorunların ortadan kaldırıldığı belirtildi.
Muhtar Gümüş’ten Teşekkür
Düz Mahalle Muhtarı Olgun Gümüş, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yolun betonla kaplanmadan önce oldukça kötü durumda olduğunu ifade etti. Gümüş, “Toz ve çamur içerisindeydik. Şimdi çok güzel bir yolumuz oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, imarlı alanların yanı sıra kırsal mahallelerde de yaşam kalitesini artırmak amacıyla yol yatırımlarını planlı şekilde sürdürmeye devam edecek.
