Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Taha Akgül 8. Kez Avrupa Şampiyonu Oldu

Milli güreşçi Taha Akgül, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda elde ettiği başarıyla Türk spor tarihine bir önemli başarı daha ekledi.

Bu haberin fotoğrafı yok
175951087 239419121049200 6081569943197693093 n

Milli sporcu Taha Akgül, Avrupa Güreş Şampiyonası erkekler serbest stil 125 kilo finalinde Rus rakibi Sergei Kozyrev’i mağlup ederek Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Başarılı sporcu, bu sonuçla kariyerindeki 8’inci Avrupa şampiyonluğunu kazanmayı başardı.

Şampiyona boyunca üstün bir performans sergileyen Taha Akgül, final müsabakasında da rakibine karşı etkili bir mücadele ortaya koydu. Elde ettiği zaferle Türk güreşinin uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini ekleyen milli sporcu, sporseverlerin gurur kaynağı oldu.

Türk güreş tarihinin en başarılı isimleri arasında yer alan Taha Akgül, kazandığı madalyalar ve şampiyonluklarla adını spor tarihine yazdırmaya devam ediyor.

Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber