Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Toprak Öztürk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Toprak Öztürk’ten bu sabah acı haber geldi….

Bu haberin fotoğrafı yok

Ordu Anadolu Lisesi öğrencisi Toprak Öztürk’ten gelen acı haber, ailesi ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde yaşanan talihsiz bir olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Toprak Öztürk, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Genç yaşta yaşamını yitiren Toprak Öztürk’ün vefatı, eğitim camiasında ve arkadaşları arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Merhum Toprak Öztürk için bugün Altınordu Ulu Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazenin ardından Öztürk, Mesudiye ilçesi Kavaklı Mahallesi Dere mevkiindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ünye Gündem Haber olarak merhum Toprak Öztürk’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber