Ordu Altınordu’da, aynı marka ve model iki aracın park halindeyken yaşadığı karışıklık, şaşırtıcı anlara sahne oldu. Aracını almak için anahtarı torununa veren bir vatandaş, beklenmedik bir durumla karşılaştı. Torun, elindeki anahtarın diğer araçta da çalıştığını fark etmeden yola çıktı.
Gerçek araç sahiplerinin durumu fark edip takibe başlaması üzerine, yanlışlıkla alınan araç Altınordu Akyazı sahilinde durduruldu. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, yaşanan karışıklığın tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirledi.
Polis yetkilileri, özellikle aynı marka ve model araçların park ettiği alanlarda bu tür karışıklıkların yaşanabileceğini hatırlatarak sürücüleri dikkatli olmaya davet etti.

