Kış Şartlarında Yiyecek Bulmakta Zorlanan Hayvanlara Destek Oldular
Ordu’nun Ünye ilçesinde görev yapan trafik polisi ekipleri, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı. Trafik Büro Amirliği’nde görevli polis memurları, çeşitli noktalarda sokak hayvanları için besleme çalışması gerçekleştirdi.
Kış mevsiminin etkisini artırdığı günlerde doğada ve şehir merkezlerinde yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarına mama ve yiyecek bırakan ekipler, örnek bir davranış sergiledi. Polislerin hayvanları kendi elleriyle beslemesi ise vatandaşların takdirini topladı.
Çevrede bulunan vatandaşlar, hem trafik güvenliği hem de sosyal sorumluluk konusunda duyarlılık gösteren polis ekiplerine teşekkür etti. Besleme çalışmasının ardından sokak hayvanlarının yiyeceklere yoğun ilgi gösterdiği görüldü.
Zorlu hava şartlarında sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini belirten vatandaşlar, benzer çalışmaların devam etmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber


