Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünye 1957 Spor Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Bu haberin fotoğrafı yok

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Ünye 1957 Spor, kamp programı kapsamında ikinci hazırlık maçına çıktı. İlk hazırlık karşılaşmasında da sahadan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı ekip, bu kez İzmir temsilcisi Aliağa FK ile karşı karşıya geldi.

Mücadelede her iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. Teknik Direktör Çağlar Çakır yönetiminde çalışmalarını sürdüren Ünye 1957 Spor, kamp süresince günde çift antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor.

Yeşil-beyazlı ekip, Afyon kampındaki üçüncü hazırlık maçında 12 Ekim Salı günü İzmirspor ile karşılaşacak. Teknik heyet, hazırlık maçlarında oyuncuların son durumunu yakından takip ederek sezon öncesi kadro planlamasını şekillendiriyor.

Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber