Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Osman Karayiğit, Ünye’de basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Karayiğit, kulübün projeleri ve yeni sezon hedefleri hakkında önemli bilgiler paylaştı. Kahvaltı sonrası basın mensuplarıyla birlikte yeni tesisi gezen Başkan Karayiğit, yapılan çalışmaları yerinde tanıtarak detaylı bilgilendirmede bulundu.
Başkan Karayiğit açıklamasında;
“Kulübümüze bu modern tesisi kazandıran Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’ya, katılımları için Ünye Ticaret Odası Başkanı Sayın İrfan Akar’a ve değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederiz. Ünye 1957 Spor olarak her daim yanımızda olan herkese minnettarız. Güçlü iletişim ve şeffaf bir kulüp anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Programa katılan Ünye Gündem Haber Müdürü Semanur Beşikçioğlu ve Reklam Müdürü Arzu Gültekin de yeni tesisi çok beğendiklerini belirterek Başkan Karayiğit’e çalışmalarında başarılar diledi.

