Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünye Alucralılar Derneği Genel Kurulu 22 Mart’ta: Tek Aday Hüseyin Şener

Ordu’nun Ünye ilçesinde faaliyet gösteren Ünye Alucralılar Derneği, olağan genel

Ordu’nun Ünye ilçesinde faaliyet gösteren Ünye Alucralılar Derneği, olağan genel kurul toplantısını 22 Mart Pazar günü gerçekleştiriyor. Yaklaşık 30 yıldır bölgedeki Alucralı vatandaşları bir araya getiren derneğin kongresi, dernek lokalinde yapılacak.

Genel kurulda iş insanı Hüseyin Şener’in tek aday olarak seçime katılacağı öğrenildi. Dernek üyelerinin büyük bölümünün Şener’e destek verdiği belirtilirken, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içinde geçmesi bekleniyor.

Önceki dönem başkanlarından İsmail Veyisoğlu’nun da yeni yönetime destek verdiği ve genel kurul sürecine katkı sunduğu ifade edildi. Bu durum, dernek içinde dayanışmanın güçlendiği şeklinde yorumlandı.

Tek liste ile gidilecek seçim, dernek camiasında güçlü bir uzlaşı ve ortak hareket etme kültürünün göstergesi olarak değerlendiriliyor.IMG 7158