Ordu’nun Ünye ilçesinde eğitim veren Ünye Anadolu Lisesi, Ankara’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Atıcılık Türkiye Birinciliği müsabakalarında büyük bir başarı elde etti. Ünye Anadolu Lisesi Genç Kızlar Tüfek Takımı, gösterdiği üstün performansla Türkiye şampiyonu oldu.
Türkiye Şampiyonluğu Ünye’ye Gurur Yaşattı
15-17 Mayıs 2026 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler Atıcılık Türkiye Birinciliği müsabakalarında Ordu’yu temsil eden Ünye Anadolu Lisesi öğrencileri önemli bir başarıya imza attı.
Turnuva boyunca başarılı performans sergileyen Genç Kızlar Tüfek Takımı, rakiplerini geride bırakarak Türkiye birinciliğini elde etti.
Şampiyon Kadro
Türkiye şampiyonu olan takımda şu sporcular yer aldı:
🎯 Sıla Gümüş
🎯 Sümeyye Karakullukçu
🎯 Hiranur Özaslan
🎯 Ceren Kurt
Başarılı sporcuların elde ettiği derece, okul yönetimi ve Ünye’de büyük gurur yaşattı.
Öğrenciler Tebrik Edildi
Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin disiplinli çalışmaları ve azimleriyle önemli bir başarıya ulaştıkları vurgulandı.
Ayrıca sporcuların yetişmesinde emeği bulunan okul idarecileri ile Beden Eğitimi Öğretmeni Muharrem Kılıçarslan’a teşekkür edildi.
Ünye’den Sporda Büyük Başarı
Ünye Anadolu Lisesi’nin elde ettiği Türkiye birinciliği, ilçede spor alanındaki başarıların artarak devam ettiğini bir kez daha ortaya koydu.
Başarılı öğrenciler, hem Ünye’nin hem de Ordu’nun gururu oldu.
Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber
