Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünye Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Ünye Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Ünye Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
Ünye Belediyesi, Şubat ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye meclis üyeleri ve ilgili birim temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, gündemdeki konular ele alınırken, 2024 yılında tamamlanan projeler ve devam eden çalışmalar değerlendirildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, toplantıda yaptığı konuşmada, halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik altyapı, ulaşım, çevre düzenlemeleri ve sosyal hizmetler gibi alanlarda önemli projeler yürüttüklerini belirtti. 2024 yılı boyunca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Tavlı, yeni dönemde de hizmetlerin hız kesmeden süreceğini vurguladı.

Toplantıda alınan kararların Ünye’ye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Tavlı, meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

belediye meclis toplantisi