Ünye Kuaförler ve Terziler Odası başkan adayı İbrahim Genç, ilçedeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Trabzon Perde işletmecileri Köksal ve Gökhan Hellaç ile Işıl Ev Tekstili ve Perde işletmecileri Kerim ve Selim Kelleci iş yerlerinde ziyaret edildi.
Ziyaretlerde, esnafların güler yüzü, samimiyeti ve dürüst ticaret anlayışı dikkat çekti. Yıllardır Ünye’ye bıraktıkları değerli emek ve hizmet, hem ilçeye katkı sağlıyor hem de genç nesillere örnek oluyor.
İbrahim Genç, esnafların misafirperverliği için teşekkür ederek, “Elini taşın altına koyan, üreten ve emeğiyle ayakta duran her esnafımız bizim için ayrı bir güç ve kıymet taşıyor. Odamızın yarınlarını birlikte güzelleştirmeye kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

