Ordu’nun Ünye ilçesinde 33 yaşındaki %70 zihinsel engelli Rabia Körismaİl kayboldu. Son olarak yanında bir erkekle birlikte otobüste görüldüğü belirtilen genç kadının bulunması için ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor.
Çankırı’nın Kurşunlu ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Rabia Körismaİl’in, Samandıra’dan Ünye’ye giden bir otobüse bindiği öğrenildi. ATV’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına bağlanan görgü tanığı Sevilay Hanım, Rabia’yı yolculuk sırasında gördüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Otobüse binerken bana ‘Beni kız arkadaşım alacak’ dedi. Ancak Ordu-Ünye otogarına geldiğimizde kimse onu karşılamadı.”
Olayın ardından Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaybolan genç kadını bulmak için geniş çaplı bir arama başlattı.
Rabia Körismaİl’i gören veya hakkında bilgi sahibi olan vatandaşların, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ya da 155 Polis İhbar Hattı’na bildirimde bulunmaları istendi.
