Ünye ve çevresinden peş peşe gelen vefat haberleri, aileleri ve sevenlerini yasa boğdu. Mustafa Toprak, Mustafa Demirci ve Belgüzar Gümüş’ün vefat ettiği öğrenildi.
Mustafa Toprak Vefat Etti
Yenikızılcakese Mahallesi sakinlerinden, merhum İsmail Toprak’ın oğlu ve Özden Toprak’ın babası Mustafa Toprak hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yenikızılcakese Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Yenikızılcakese Aile Kabristanlığı’nda toprağa verilecek.
Mustafa Demirci Vefat Etti
İnkur Kocatepe Mahallesi’nden, merhum Hacı Mehmet Demirci’nin oğlu; Hasan, Hüseyin, Mehmet, Ahmet ve Şenol kardeşlerin babaları Mustafa Demirci’nin vefatı büyük üzüntüye neden oldu. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İnkur Kocatepe Mezarlık Yanı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.
Belgüzar Gümüş Vefat Etti
Saraycık Elma Arası Mahallesi’nden, Derviş’in Ali Gümüş’ün eşi, Harun Gümüş ile Ünye Belediyesi personeli Zehra Gümüş’ün annesi Belgüzar Gümüş de hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Saraycık Elma Arası Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.
Ünye Gündem Haber olarak merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet; başta aileleri olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

