
Türk Kızılayı Ünye Şubesi Kadın Kolları ile DASKUT Ünye Temsilciliği, görev başındaki polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek destek mesajı verdi.
Türk Kızılayı Ünye Şubesi Kadın Kolları ve DASKUT Ünye Temsilciliği tarafından ortaklaşa hazırlanan program kapsamında, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve uygulama noktalarında görev yapan güvenlik güçleri ziyaret edildi.
Ziyaret sırasında polis ve jandarma personeline çay ve kurabiye ikramında bulunulurken, görevleri başında fedakârca çalışan emniyet mensuplarına teşekkür edildi. Gerçekleştirilen ziyaret, güvenlik güçleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Türk Kızılayı Ünye Kadın Kolları ve DASKUT Ünye Temsilcileri yaptıkları ortak açıklamada, “Bu zorlu süreçte gecesini gündüzüne katarak görev yapan polis ve jandarma ekiplerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi
