Mesai saatleri dışında hizmet verecek nöbetçi eczaneler açıklandı
Ünye’de 18 Ağustos tarihinde nöbetçi olarak hizmet verecek eczaneler belli oldu. Gece saatlerinde ve mesai dışında ilaç ihtiyacı olan vatandaşlar, aşağıda yer alan nöbetçi eczanelerden hizmet alabilecek.
Vatandaşların eczanelere gitmeden önce telefonla iletişime geçerek nöbet durumunu teyit etmeleri tavsiye ediliyor. Nöbetçi eczaneler, sağlık hizmetlerine erişimin kesintisiz sürdürülmesinde önemli bir görev üstleniyor.
Esma Eczanesi
📞 Telefon: 0 (452) 323 25 75
📍 Adres: Çamurlu Mahallesi, Saray Caddesi No:2/A Ünye / Ordu (Cumhuriyet Meydanı, Tarihi Çınar Ağacı karşısı)
Durak Eczanesi
📞 Telefon: 0 (452) 324 62 62
📍 Adres: Liseler Mahallesi, Niksar Caddesi No:37/A Ünye / Ordu (Niksar Caddesi Mevkii)
Nöbetçi eczaneler, vatandaşların gece saatlerinde ve resmi tatillerde ilaç ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermeye devam ediyor. Günlük olarak değişebilen nöbetçi eczane listelerinin takip edilmesi ve eczanelere gitmeden önce bilgi alınması önem taşıyor.
Ünye’de sağlık hizmetlerine erişimin kesintisiz sürdürülmesi için görev yapan nöbetçi eczaneler, vatandaşların ihtiyaç duyduğu ilaç ve sağlık ürünlerine ulaşabilmesine katkı sağlıyor.
Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber

