Mesai saatleri dışında hizmet verecek nöbetçi eczaneler belli oldu
Ünye’de 13 Eylül tarihinde nöbetçi olarak hizmet verecek eczaneler açıklandı. Gece saatlerinde, resmi tatillerde ve mesai dışında ilaç ihtiyacı olan vatandaşlar, aşağıda yer alan nöbetçi eczanelerden hizmet alabilecek.
Vatandaşların eczanelere gitmeden önce telefonla iletişime geçerek nöbet durumunu teyit etmeleri tavsiye ediliyor. Nöbetçi eczaneler, sağlık hizmetlerine erişimin kesintisiz sürdürülmesinde önemli bir görev üstleniyor.
Lale Eczanesi
📞 Telefon: 0 (452) 323 11 43
📍 Adres: Liseler Mahallesi, Akkuş Niksar Caddesi No:49/A Ünye / Ordu (Niksar Caddesi Mevkii)
Tiyaloğlu Eczanesi
📞 Telefon: 0 (452) 324 03 27
📍 Adres: Kaledere Mahallesi, 20 Temmuz Caddesi No:15/D Ünye / Ordu (20 Temmuz Caddesi Mevkii)
Nöbetçi eczaneler, vatandaşların gece saatlerinde ve resmi tatillerde ilaç ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermeye devam ediyor. Günlük olarak değişebilen nöbetçi eczane listelerinin takip edilmesi ve eczanelere gitmeden önce bilgi alınması önem taşıyor.
Ünye’de sağlık hizmetlerine erişimin kesintisiz sürdürülmesi için görev yapan nöbetçi eczaneler, vatandaşların ihtiyaç duyduğu ilaç ve sağlık ürünlerine ulaşabilmesine katkı sağlıyor.
Haber: Semanur Beşikçioğlu / Ünye Gündem Haber

