Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Yusuf Efe Gündüz, 25-26 Nisan 2026 tarihlerinde Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde düzenlenen Çaycuma Duatlonu Türkiye Kupası finallerinde büyük bir başarıya imza atarak birincilik elde etti.
Paratriatlet erkekler kategorisinde mücadele eden Yusuf Efe Gündüz, koşu ve bisiklet etaplarından oluşan zorlu parkurda üstün bir performans sergiledi. Yarış boyunca istikrarlı temposunu koruyan başarılı sporcu, rakiplerini geride bırakarak finiş çizgisini ilk sırada geçti ve Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.
ZORLU PARKURDA BÜYÜK BAŞARI
Çaycuma’da gerçekleştirilen organizasyonda sporcular, hem fiziksel dayanıklılık hem de stratejik performans açısından zorlu bir mücadele verdi. Yusuf Efe Gündüz, yarışın her etabında gösterdiği kontrollü ve güçlü performansıyla dikkat çekti.
ORDU’YA GURUR YAŞATTI
Elde ettiği bu önemli başarıyla hem kulübünü hem de Ordu’yu gururlandıran Gündüz, para sporları alanındaki yükselişini sürdürdü. Başarılı sporcu, elde ettiği dereceyle Türk para triatlonunda iddiasını bir kez daha ortaya koydu.
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ise sporcusunun Türkiye Kupası şampiyonluğuyla önemli bir başarıya daha imza atmış oldu.
Yusuf Efe Gündüz’ün bu başarısı, Ordu’da sporun gelişimi ve paralimpik branşlardaki yükseliş adına büyük bir motivasyon kaynağı olarak değerlendirildi.

